Известни личности спасили живот

Героите идват във всички форми и размери, но това е един поглед към някои известни герои. Известните личности, са помогнали на хората в нужда.Независимо дали става дума за изнасянето на някой от горяща сграда, спестяване на някой от удавяне, или вика не на линейка и чакането й с жертвата. 

известни личности спасили живот

Тези известни хора със сигурност знаят как се спасява живот.

Хайди Клум

известни личности спасили живот

По време на почивка през 2013 г., сина на Хайди Клум и сина на бавачка на детето са били пометени в морето, докато плуват във водата. Осъзнавайки, че и двете деца са в сериозна беда, моделът скочил във водата и спасила двамата, като ги изведе на безопасност на пясъка.

Арнолд Шварценегер

известни личности спасили живот

Звездата отТерминатор и бивш губернатор на Калифорния е бил на почивка в Мауи, когато забелязва човек на буги борд, който изглеждаше, сякаш е в беда. Осъзнавайки, че има шанс, мъжът да се удави и че не е имало никой близо до него, за да помогне, Шварценегер плува  200 ярда, за да го спаси и го отвежда обратно към брега.

Матю Макконъхи

известни личности спасили живот

Матю Макконъхи присъства на прожекция на нов филм на Международния филмов фестивал в Торонто, когато една жена се струполява на пода и колабира. Докато другите хора се паникьосват, без да знае какво да прави, актьорът започна да прави дишане уста в уста, и спасява живота на жената.

Кейт Уинслет

известни личности спасили живот

Звеждата от Титаник, Кейт Уинслет бе отседнала на частен остров с предприемача и бизнесмен Ричард Брансън, когато той вижда че  къщата му гори. Сградата е била ударена от мълния и се запали, докато 90-годишната майка на Брансън е спяла в къщата, и  не е знаела за опасността. Уинслет нахлува в къщата и изнася възрастната жена, и я спасява от огъня.

Дъг Станхоуп

известни личности спасили живот

Скандаления комик Дъг Станхоуп, който е направил редица шоута шегувайки се за самоубийство, всъщност е разубедил един човек, който е заплашвал да скочи от мост в Шотландия. Той не само е разубедил човека да  слезе от моста, но също така му казал, няколко вица, за да се опита да го разведри.

Дженифър Лоурънс

известни личности спасили живот

Докато разхождала кучето си в Санта Моника, звездата от фила Игрите на глада, се натъкнала на една жена, която припаднала. Тя веднага се свърза с бърза помощ и се опитала да съживи припадналата жена. Тя получи необходимата медицинска помощ, която й е помогнала да оцелее.

Марк Хармън

известни личности спасили живот (9)

Марк Хармън, звездата на Военни престъпления, е спасил момче от потенциална смърт. Младият мъж е бил хванат в капан в горящия си автомобил, след като катасрофирал пред дома на актьора, което накарало Хармън бързо да излезе на мястото на произшествието. След това той успял да разбие прозорец на колата и да издърпа момчето от колата, преди да бъде погълнат от огъня.

Харисън Форд

известни личности спасили живот

Като запален пилот, Харисън Форд е бил търсен на няколко пъти, за да помогне за спасителни мисии. Един от най-известните случаи се случи, когато две туристки са  блокирани на една планина в Айдахо. След като няма друг начин за достигане на двете жени, Форд прелетява с хеликоптера му до мястото където се намират жените, и  им помага

Ти Ай

известни личнисти спасили живот

По време на  музиката си кариера, Ти Ай е успял да спаси живота на двама души, които са били изложени на риск от смърт, скачайки от високи сгради. В един от тези случаи, той говорил с човек, който е бил на път да се опита да се самоубие, докато в другия случай, той намира Скот Стап след като той беше потънал на  40 фута и му оказал медицинска помощ.

Джералд Бътлард

известни личности спасили живот

Преди да стане известният актьор, който е днес, Джерард Бътлър е участвал в инцидент, в който е спасил живота на едно младо момче. Той прекарва деня с майка си, когато чува едно дете да вика за помощ, докато детето се давело във водата. Той веднага скочил във водата, извадил момчето и му оказал медицинска помощ.

 

(Visited 243 times, 1 visits today)