Как да преодолеем раздялата

Раздялата е едно от най-трудните преживявания, които понякога се налага да понесем. Как да преодолеем раздялата, и отново да сме човека, който сме били преди можете да разберете сега.

Как да преодолеем раздялата

Да преодолееш бившата си половинка е много трудно,няма спор. Но трябва да го преодолеем, и да се изправим отново на крака. Без значение защо е прекратена връзката, раздялата се преодолява трудно и от мъжете и жените.

Изследване показва, че средно е необходим по един месец за всяка година с любимия, за да се справим с факта, че вече няма да бъде до нас.Резултатите показват още, че най-често дамите слагат края на връзката си. 58 % от запитаните признават, че са направили първата стъпка в тази посока. При мъжете цифрата е 44 %.

Вижте как по-лесно можете да преодолеете ряздяла:

Наплачете се

Първото и най-важно нещо,което трябва да направите, е да се наплачите. Няма по-добър лек, от това да си излеете всичко. Тъжно ви е, тежко ви е, имате нужда да го излеете някак. Независимо кога през деня, все пак оставате по някое време сами.

Как да преодолеем раздялата

Излизайте с приятели

Едно от нещата, които е трябвало да жертвате, когато сте започнали сериозната си връзка е било времето с приятелите си. Гаджетата са известни крадци на време, винаги алчни за още от вашето внимание. Но сега вие сте свободни и можете отново да се свържете със старите приятели, които сте оставили назад.

Осъзнайте, че не сте сам/а

Не сте нито първият, нито последният човек, който преживява раздяла. Има много по-страшни неща от това. Преминете през това и излезте от ситуацията като много по-силна и опитна жена. Осъзнайте потенциала си и се развивайте. Обичайте и уважавайте себе си, своите мечти и способности. Вероятно някъде наблизо някои самотен мъж си мечтае точно за вас. Огледайте се!

НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ

След раздяла определено се налага отново да се обградиш с хора – свържи се със старите си приятели и гледай възможно най-често да попадаш на места, където може да срещнеш свежи нови лица. И не се притеснявай да помолиш за помощ. Просто се опитай да дадеш на приятелите си различни роли, в които те подкрепят: компания за фитнес, компания за пътуване или приятеля, на когото можеш да се обадиш в 2 през нощта, когато се изкушиш да звъннеш на бившия. Увери се, че всяка от дружките ти си знае работата и е готова да бъде строга към теб, когато се налага.

Изтрий номера му/й

Как да преодолеем раздялата

Не му се обаждай, не се появявай някъде, където може да се засечете, не разпитвай приятелите му за него. Когато някой е бил центърът на твоята вселена, дъхът ти може наистина да спира при мисълта, че трябва да го изгониш напълно от живота си – но това е единственият път към изцелението ти. Ако бившият ти иска да си останете приятели, отговори му, че това не може да се случи. Просто няма как – ти ще продължиш да искаш този човек и може да ти трябват още 3, дори 10 години преди да стане възможно да бъдете приятели в истинския смисъл на думата.

Простете

Колкото и да си мислете, че помага, гневът и ядът само ви вредят. Вземете решение да простите. Простете на себе си и на мъжа, когото сте обичали и най-вероятно продължавате да обичате. Това ще ви помогне да продължите по своя път. Оставете го и той да го направи. Вярвам, че искате и той да бъде щастлив.

Как да преодолеем раздялата

Инвестирайте в себе си

Формирайте нови навици. Изберете си ново хоби, започнете нов спорт, размотавайте се със старите си приятели, четете книги, учете език, експериментирайте с външността си. Може и да не ви се вярва, но дори едно червило в различен цвят, който никога не сте носили, може да ви накара да се почувствате по-добре и да приемете по-лесно, че сте необвързана красива жена, която е самоуверена и готова да продължи напред.

Започни на чисто

Приемете раздялата като ново начало, свеж въздух, нова страница, нов живот. Насилете се да поемете напред и не се обръщайте. Загърбете миналото.

 

(Visited 194 times, 1 visits today)