Най-готините офиси в света

Не всички работни места са създадени по еднакъв начин. Някои офиси могат да бъдат отегчителни и задушаващи, но определено не тези офиси. Вижте едни от на-готините офиси в света. Сигурни сме, че когато ги видите, и вие като нас ще искате да работите там.

Най-готините офиси в света

Да работиш в офис не винаги значи да си затворен в една сива клетка и да скучаеш цял ден пред бюрото. Има и много забавни и интересни офиси от фирми по цял свят.о

Офиса на SKYPE

Най-готините офиси в света

Офисът им се намира в Пало Алто, Калифорния и в този офис всичко опира до креативността и динамиката. В този склад всички мебели са подвижни на колелца и се разместват непрекъснато, те си имат звукоизолирани стаички, където да провеждат важните разговори.

Най-готините офиси в света

На разположение са и мобилни бели дъски – познати като “Skype-му” – за неофициални срещи на екипа или за онези моменти, когато внезапно творческата мисъл трябва да се нахвърли. Заседателната зала е “облечена” с ароматни пръчици от реколта винени бъчви в реверанс към местната култура.

Офиса на Inventionlana Design Factory

Най-готините офиси в света

Намира се в Питсбърг, Пенсилвания в САЩ. Това е главната централа на Davison Design & Developmen, която е 5,700 кв км., обзаведена с 16 теми, сред който са частен кораб, друга част прилича на бюро, пълно с бюра и дори си има собствен замък, където се провеждат оперативките.

Най-готините офиси в света

А когато сте изпаднали в паника, за вашия релакс ще се погрижат три водопада, живи дървета, пеперуди и птици.

Офисa на Microsoft

Най-готините офиси в света

Офисът на Microsoft е място, където работата и забавлението се срещат. Дизайнът се отличава с креативни, стилни решения и декорации. Това е офисът на бъдещето, където иновацията е взела връх.

Най-готините офиси в света

Любопитно е, че главният офис на компанията разполага със 120 сгради във Вашингтон и прилича на малък град. В него се помещават освен офис постройки, така и различни атракциони, като футболно игрище, парк и заведения от различен тип. Наистина внушително!

Офисa на Dropbox

Най-готините офиси в света

Очаквано и логично е компания, чиято основна дейност е облачно съхранение на интернет данни, да включи в офис интериора си фрагменти, които наподобяват люлки в небето. Офисът на Dropbox ни доближава до внушението, че летим сред облаците.

Офисa на  Google

Най-готините офиси в света

Централата на Google в Тел Авив също е едно от най-нестандартните местенца за работа. Оригиналната декорацията е изместила скучния работен интериор и е превърнала помещенията в място за забавление.

Най-готините офиси в света

Екипът на компанията се е погрижил за страхотна работна атмосфера. В централата могат да се намерят какви ли не атракциони – надуваем замък, зала за релакс, за забавления, а също и ирландски пъб с безплатна бира.

Офиса на Лего 

Най-готините офиси в света

Разположен в Билунд, Дания, този офис на Леко е с цел място за творчество, иновации и креативни идеи, съдейки по огромната пързалка.В средата на стаята е разположен кът за неформални срещи, вкл. пързалка от втория етаж, ако не сте в настроение да използвате стълбите.

Най-готините офиси в света

Страничното пространство на стаята разполага с места за уединение, предразполагащи дизайнерите да се концентрират върху работата си. Работните маси са разположени сред градини с бонзаи и там изобилства от подиуми и кули, където дизайнерите могат да показват и споделят своята работа един с друг.

Офисa на Coca Cola 

Най-готините офиси в света

Coca-Cola е една от най-големите компании в света и със сигурност има възможността да направи офисите си красиви и интересни. Доказва го новият ѝ офис във Великобритания.

Най-готините офиси в света

Целият интериор е фокусиран върху влиянието на марката върху попкултурата.Разположен е на четири етажа и има страхотна тераса на покрива, кафенета, конферентни зали и всякакви любопитни кътчета.

Офис на Facebook

Най-готините офиси в света

Това е мястото за отдих за служителите на най-популярната социална мрежа в света, Фейсбук. Остава неразгадан въпросът, след като по обясними причини служителите на

Най-готините офиси в света

Фейсбук по цял ден стоят във… Фейсбук, какво ли правят през свободното си време?

Офисa на Нокиа

Най-готините офиси в света

Лека закачка с интериора, нестандартна форма на масичката, където е твърде възможно да се роди или вече са се родили някои от най-интересните продукти на компанията.

 

(Visited 196 times, 1 visits today)