Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото

Летните дни често вдъхновяват опростени ритуали за красота. Веднага след като времето се затопли, гримът може да е прекален,а вие да искате да изглеждате естествено.

Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото

По същия начин, вкуса ви за парфюма,който искате да носите през лятото за да се промени.Парфюмът който използвате по време на по-студените месеци,може през лятото да не ви харесва. Ако случаят е такъв, е време да потърсите други възможности за парфюм.

Натуралните парфюми, без химикали може да са точно за васо.Аромати изработени  с етерични масла и естествени смоли, а не със синтетични съединения са  по-леки, дори ако аромата на парфюм е богат и сложен. В допълнение към предлагане на по-фин аромат, природните парфюми избягват употребата на силно концентрирани петролни съединения, които могат да включват фталати, алдехиди и други токсини и алергени. Това може да наруши функционирането на ендокринната система (вашите хормони!) или да предизвика алергична реакция.
Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото
За щастие, има няколко луксозни алтернативи на конвенционалните парфюми. Тук са само пет от много занаятчийски, зелени парфюмерии, предлагащи разкошни не ихимически парфюми, всичко перфектни за лятото.
LURK
Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото
Създаден от интериорния дизайнер и парфюмерист Ан Нелсън Станфорд, парфюми LURK  съдържат 100% чисти етерични масла и нямат добавки, синтетични материали и консерванти. Всеки аромат на LURK е създаден да надхвърли възраст и пол, като всеки от тях е идеален избор за изразяването на настроението , както на мъжа така и на жената.
Нашия избор? Опитайте BS 003 Perfume Oil. Вдъхновен от пресни полета и Хамптънс, това ефервесцентна смес от сухи гори и свежи цитрусови нотки, предизвиква носталгия за отминалото лято.

Strange Invisible Perfumes

Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото

Тази възвишена линия от ботанически аромати е изработена с органични, диви, биодинамични, и хидро-дестилирани есенции, всички от които са устойчиво събрани. Всяка бутилка е направена в техната парфюмна къща във Венис, Калифорния. Най-наситения аромат на “SI Perfumes” оставя впечатление.

Опитайте Пелопонеската. Този парфюм съчетава в себе си портокал, кипарис, и ботаническа мускус, карайки ни да си припомним Егейско море и деликатните аромати на Южна Гърция.

Grasse Roots Perfumery

Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото

Създаден от парфюмериста на натурални парфюми, Клеър Лоутиър, създаде парфюма Grasse Roots. Лоутиър предлага натурални парфюмни масла, соли за вана, балсами за устни, както и ароматизатори за стая. Всеки аромат е комбиниран с есенции от цветя, листа, корени, треви, кори, мъхове, смоли, гори, семена, и земята.

Парфюма Grasse Roots е подходящи да и за най-изтънчените носове. Опитайте Beloved Perfume Oil. Той е комбинация от сладък букет от рози от цял ​​свят. Този аромат предизвиква невинност, и божествената женственост.

Lina Hanson

Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото

За първия си парфюм, знаменития гримьор Лина Хенсън се обърна към Далечния изток за вдъхновение. Елегантен и секси, Satori Perfume Oil предизвиква величествената красота на отдалечени земи в Тайланд, Китай и Япония.

Със смесица от топла ванилия, свежo сандалово дърво, юзу, и свеж джинджифил. Този екзотичен аромат е вероятно много по-различен за разлика от всички, които сте опитвали.

VERED organic botanicals

Пет парфюма без химикали,които да пробвате това лятото (2)

Ръчно изработен в Ню Йорк, Vered парфюми са направени с най-добрите органични етерични масла. Всяка комбинация е изработенa с цел повдигане на духа и енергизиране на тялото с всяко пръскане. Опитайте парфюма SIGNATURE SCENT.

SIGNATURE SCENT е чувствено съчетание на ванилия, роза, жасмин, портокалов цвят, здравец и пачули, бърбън. Трябва да знаете, че другите могат постоянно да ви питат какъв е този опияняващ аромат, който носите!

(Visited 109 times, 1 visits today)