Филми и първоначалният избор на актьори

Днес ви представяме една много интересна за нас статия.Подборът на актьорите за филми.

Както знаем докато се стигне до заснемането на филма подборът на актьори се променя постоянно. Какви ли щяха да бъдат тези филми, ако бяха изиграни от оригиналните избори за ролите им?

Джери Магуайър

razlichno.com - Actors (13)

Оригиналният избор за ролята на Джери Магуайър всъщност не бил Том Круз. Сценаристите са искали Том Ханкс да изиграе ролята, но накрая нещата така се завъртели, че Круз е грабнал ролята.

Терминатор

razlichno.com - Actors (1)

Малко е странно да си представим, че някой друг е можел да изиграе терминаторът освен Арнолд Шварценегер. Всъщност той не е избора на режисьора за ролята а …… О Джей Симпсън. Да правилно прочетохте! О Джей е изгубил ролята, сещате се защо.

Мълчанието на агнетата

razlichno.com - Actors (16)

За ролята на Кларис Старлинг е била избрана Мишел Пфайфър, но тя отказала ролята защото решила, че във филмът има много насилие. Това се оказало повече от добре и Джоди Фостър грабнала ролята и оскар за най-добра женска роля.

Константин

razlichno.com - Actors (11)

Никълъс Кейдж е бил избран за ролята на Джон Константин, но се отказал от ролята и е бил избран Киану Рийвс.

Запознай се с нашите

razlichno.com - Actors (10)

Джим Кери е трябвало да играе ролята на Грег Фокър, а Джулия Стайлс Пам Бърнс. Накрая сценаристите решили да вземат за ролите Бен Стилър и Тери Поло. Добър избор.

Ханкок

28x40HNCKdata

Уил Смит не е бил единствения избор за ролята. Изборът е бил между него и Джордж Клуни.

Лице на заем

razlichno.com - Actors (14)

За ролите на Никълъс Кейдж и Джон Траволта първоначално са били избрани Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун. Накрая са решили да ги сменят понеже сценаристите не били сигурни дали ще си подхождат във този филм.

Паник стая

razlichno.com - Actors (15)

Ролята на Мег Олтман във филма Паник Стая е била за Никол Кидмън. Тя е била избора за ролята, но по време на снимките за филма Мулен Руж си наранява коляното и вземат на нейно място Джоди Фостър.

Титаник

razlichno.com - Actors (1)

Това е може би най-великият филм който е правен, но всъщност Леонардо Дикаприо и Кейт Уинслет не са били избрани за ролите на Джак и Роуз първоначално. Първоначалният избор е бил за ролята на Джак  – Матю Макконахи, а за ролята на Роуз – Гуинет Поутроу. Дали филмът щеше да е толкова касов ако те играеха главните роли?

(Visited 347 times, 3 visits today)