Как да се събуждаме по-енергични сутрин

Това са няколко предложения как да се събуждаме по-енергични сутрин, за да имаме по-добър ден.

razlichno.com - Energy (7)

След обяд никакво кафе.razlichno.com - Energy

То може да ви накара да седите на компютъра до 1 часа сутрин, за което ще се съжалявате на другия ден. Уверете се, че температурата в спалнята ви е подходяща. Най-добре е да е леко хладно (без да ви е студено, разбира се). Горещината може да ви събуди през нощта.

Не правете физически упражнения преди лягане. Те повишат тонуса ви и ще изгонят съня. Загасете компютъра. Времето минава много бързо пред него и няма да усетите как ще мине полунощ.

Винаги ставайте по едно и също време
razlichno.com - Energy

Някои лекари препоръчват да ставате по едно и също време дори през уикенда, когато можете да си позволите допълнително не повече от половин час. Тялото е машина, която се програмира с постоянство.

Яжте закуска
razlichno.com - Energy (6)

Не пропускайте закуската, а при нея наблягайте на протеините.

Пийте вода веднага щом станете razlichno.com - Energy (5)Жаждата ви кара да се чувствате уморени и сънливи. Няколко глътки вода сутрин веднага ще ви ободрят.

Не ползвайте бутона за отлагане на алармата Sleeping Никога не ползвайте бутона за отлагане. Ако си нямате доверие, че ще станете, оставете часовника на място далеч от леглото, за да трябва да станете, за да го загасите.

Нека бъде светлина! razlichno.com - Energy (2)

Веднага щом се събудите отворете щорите. Това ще събуди организма ви по естествен начин.

Спортувайте сутрин razlichno.com - Energy (4) Сутрешната тренировка ви зарежда се енергия за целия ден. Не е нужно да е нещо много динамично – йога или гимнастика ще свърши работа.

(Visited 285 times, 4 visits today)