3 минутна тренировка за супер тяло

Ако искате да поддържате фигурата си във форма, но идеята за дългите часове във фитнеса никак не ви блазни, имаме добра новина – тренировка за супер тяло. Оказва се, че дори 3 минути трениране, само 3, могат да ви бъдат напълно достатъчни.

Разбира се, по този начин няма да отслабнете драстично , нито пък ще изваете супер релеф, но съвсем спокойно можете да поддържате тялото си в тонус и добра визия.

razlichno.com - Workout

Фитнес инструкторите уверяват, че кратките, но интензивни упражнения от по 30 секунди с няколко повторения, могат да направят чудеса. Една сесия от общо 3 минути на ден е достатъчна и ще ви зарадва с прекрасни резултати.

Специалистите съветват да заложите на половин минута на велоергометър, а след това на 60-секунден релакс. Необходимо е да повторите това упражнение поне още 2 пъти. Можете и да изпивате чаша топъл чай преди тренировка, за да подпомогнете допълнително изгарянето на мазнините.

razlichno.com -Workout

Чрез такава тренировка ще увеличите издръжливостта си , ще подобрите дишането си и работата на белите си дробове , сърцето. А освен това ще засилите кръвообръщението си.

Важно е след нея да изчакате, преди да се храните , за да предотвратите трупането на килограми.

Фитнес инструкторите обясняват , че този вид интензивно натоварване може да се окаже по-ефективно дори и от 2-часова тренировка във фитнес залата. Така че, струва си да се опита .

(Visited 95 times, 1 visits today)