Жена отхвърлена от X Factor стана милионерка

Хиляди хора се явяват на кастинг за X-Factor, надявайки се че ще станат звезди. Някои успяват, други не но някои хора успяват, точно защото са били отхвърлени.

X Factor

Някога чудили ли сте се, какво се е случило с всички тези хора които са били отхвърлени на кастингите на X-Factor ? Въпреки че някои звезди, залязват след своите 15 минути слава, Клоуи Мафия успява да стане милионер.

За незапознатите с името, може би ще си спомните лицето й. Chloe, която сега се казва Клоуи Хан, е на 19-годишна възраст, когато тя решава да се яви на прослушване за X-Factor. Тя успя да стигне само до първия тур, но в крайна сметка е била отхвърлена от шоуто.

Жена отхвърлена от X Factor стана милионерка

Видеото с нейното прослушване е гледано над 9,5 милиона гледания от септември 2010 г. и повечето от коментиращите изразяват няколко остри думи на критиката си. Въпреки критиката, Клоуи се смее последна, тъй като младата жена сега води охолен живот.


След като се явява на кастинг за X-Factor, тя решава да стане online модел . След като осъзнава, че един човек може да направи доста прилични пари по този начин, тя създава свой собствена компания за уеб камера моделиране. Тя напуснала дома си в Англия и се премества в Лос Анджелис.

Жена отхвърлена от X Factor стана милионерка

Сега животът й включва бързи коли, дълъг шопинг по магазините, и частни самолети. Но начина й на живот, не е единственото нещо, което се е променило. Хан си е направила няколко козметични операции, правени върху тялото й.

 

(Visited 529 times, 1 visits today)