Как да станете майстор на Pokemon GO

Nintendo предизвика истински фурор с играта Pokémon GO. Днес решихме да Ви представим, малко повече информация за играта, и най-важното- как да станете майстор на играта.

Как да станете майстор на Pokemon GO

Играта е описана като „покемон приключение в реалността”. Това означава, че използва местоположението ти по GPS и трябва да ловиш покемони предимно навън. Играта използва задната ти камера, за да ти показва покемоните сякаш са пред теб… на поляната или върху лаптопа или печката ти.

За разлика от обикновените цъкалки, Pokemon Go изисква физическа активност от играчите, които трябва да издирват “джобните чудовища” из Pokestop-локации и трасета, създадени на базата на картата на съответния град.

В играта засега присъстват оригиналните 151 различни покемони, дебютирали още в първата генерация Pokemon игри от 90-те, а играта ви призовава да ги уловите всичките. Тя предлага и повече от просто събиране на малките чудовища – можете да ги тренирате и да ги пускате в битки, като в бъдеще се очаква да бъдат въведени повече възможности за взаимодействие с останалите играчи.

Как да станете майстор на Pokemon GO

Ето и нашите съвети, как да станете майстори на Pokemon Go:

Изтеглили сте си играта Pokémon Go, хванали сте първия си Pokémon. Сега какво? Ако сте като много хора, които са се хванали в най-голямата мания, които сме виждали в еони, тогава може да се чувства малко остана. Но не се притеснявайте. Ние сме тук, за да ви помогнем! Имаме няколко съвета за вас, за да извлечете максимума от вашия Pokémon Go опит.

1. Бъдете готови.

Носете хубави обувки за ходене, носете вода, портфейла си и външно зарядно за телефон. Pokémon Go изразходва бързо батерията на телефона ви, така че ако излизате за една велика Pokémon Go сесия, шансовете са, да останете без батерия са големи.

2.Следвайте отпечатъците от лапи.

Един отпечатък от лапа означава, че са близо (от 10 до 25 метри), два означава, че са сравнително наблизо (25 до 50 метра) и три означава, че са някъде в картирана зона, но вие ще трябва да ги търсите, за да ги получите ( от 50 до 100 метра), но ако няма отпечатъци от лапи, тогава това означава, че те са много близо, на по-малко от 10 метра. Ще разберете, че сте все по-близо, когато отпечатъците от лапите стават от три на две, и от две една.

3.Виж за сенките.

Как да станете майстор на Pokemon GO

В менюто, което се показва, които Pokémon са близо, ще видите сенки на някои. Тези, които са на покемони, които още не са се срещали. Тръгне след тях! Започнете да ходите в различни посоки, за да ги проследите.

4. Изследване на вашия град.

Различни видове Pokémon се събират в различни области. Докато си качулка може да е пълен с Zubats, друг може да бъде населена с голямо количество на Spearows. Има различни нива на Pokémon, от общите (за пред-споменати Zubats) до много рядко. Трябва да се измъкнем и да проучи си град, за да се хване широк спектър от джобни чудовища.Например, природни Pokemons ще бъде студено Chillin ‘в гората, гората и паркове, докато вида вода на Pokémon ще се излиза от водни обекти.

5.Играйте по различно време.

Как да станете майстор на Pokemon GO

Хората забелязват, че разновидности на Pokémon се появяват през нощта и през деня. Но се уверете,  да си запазите в кондиция ума – не трябва да излизате търсите същества посред нощ.

6. Не всички покемони са толкова лесни да се хванат като другите.

Когато се опитвате да хване Pocket Monster, ще видите ярко оцветени пръстени около съществото в зелено, оранжево или червено. Зеления е лесен, докато оранжево и червено са и двата по-трудни начина. Но винаги може да се използва Razz Berry , за да го направите по-малко трудно.

Как да станете майстор на Pokemon GO

7. Използвайте Razz Berry върху трудни за улов Pokemon.

Това е един от елементите, които ще се събират по време на посещението Pokéstops. Когато “храните” тези на покемони, те ще станат много по-лесни за хващане. Но това няма да се случи, докато не стигнете до осмо ниво.

8. Гледайте кръговете.

Когато се опитвате да хванете Pokémon, изчакайте, докато кръгът около тях е до най-малката си точка, след като преди всеки си Pokéball при тях. Можете да спечелите точки в зависимост от radness на вашия улавяне (като 10 точки опит за крива топка).

9. Играта проследява, колко стъпки сте направили!

Можете да следите колко стъпки сте направили през зоната на Jogger, на страница на състезателя.Разстоянието ще бъде в километри.

 

 

(Visited 356 times, 1 visits today)