Факти, които не знаете за Little Mix

Британската момичешка група Little Mix стана популярна, след като спечели X Factor Великобритания през декември 2011 г. Оттогава групата е постигнала много успехи, пускайки два хит студийни албума и отбеляза няколко изгодни рекламни договори. Вижте някои факти, които може да не знаят за Little Mix.

Факти, които не знаете за Little Mix

Групата използва, различно име до октомври на 2011 г.- името е Rhythmix. След края на шоуто, името на групата се свързва с благотворителна организация със същото име. Затова момичетата са избрали да променят името на групата, за да се избегнат по-нататъшни проблеми. С помощта на Tulisa те решават да променят името на групата на Little Mix.

Те са първата момичешка група, която печели The X Factor.  Освен няколко други успешни победители, включително Леона Луис, изцяло женска група никога не е успявала да победят.
Факти, които не знаете за Little Mix

Момичетата никога не са се срещали преди X Factor, но имат един тон от странни връзки. Майката на Джейд се казва Норма и това беше името на баба ми,казва Лий-Ан. Брата на Джеси се казва Джони, каквото е и името на баща ми и името на брата на Пери. Майката на  Пери се казва Деби, каквото е и на името на майка ми. Аз и Пери сме живяли в един същи град, на пет минути една от друга, познаваме едни и същи хора, но ние просто никога не сме се  срещали, добавя Джейд.

Джеси има странна фобия.”Имам фобия от сандвичи! Всеки ми казва “Ти си луда, как може да имаш фобия от сандвичи!” По принцип, аз просто не обичам мазни неща в хляб. “

Факти, които не знаете за Little Mix

Джеси сменя училищета пет пъти, защото тя е била обект на тормоз. “Тормозеха ме, защото изглеждах и се обличах различно”, обясни тя. “Аз никога не съм искала да изглеждам като всички останали. На мен ми харесва да съм  индивидуална. Мисля, че е страхотно. Мисля, че светът би бил скучен, ако всеки изглеждаше еднакво.”

Момичетата са си дали една на друга прякори по време на на X Factor. Джеси беше плачещата Уилоу, защото тя винаги плачеше, Лий беше Дива Дебс, Джейд беше Poopey, защото тя е малка и сладка, и Пери беше Стресираната Сю, защото тя винаги е била стресирана.

Факти, които не знаете за Little Mix

Мотото на момичешката група е “Винаги бъди себе си.”

Един от най-големите влияния на Little Mix беше друга известна момичешка група: TLC. Член на TLC, T-Boz пише “Червената планета” за момичетата и дори пя на сцената с тях.”Фактът, че тя дори написа песен за нас, е абсолютно невероятно,” коментира Джейд.

(Visited 900 times, 6 visits today)