Най-добрите актриси в най-древната професия

Днес решихме да ви представим, една по-нетрадиционна статия. Представяме ви най-добрите актриси в най-древната професия. Както знаете филмите за възрастни са едни от най-печелившите, а актрисите са много. За това ви представяме някои от най-добрите актриси в бранша. 

Джеса Роудс
razlichno.com - Actresses (7)Започва кариерата си като уебкам модел.  Джеса в момента е пред дилема дали да не зареже порното и да не се върне в колежа.
Лиса Ан
razlichno.com - Actresses (4)

Тя снима филми за възрастни вече 20 години. През декември ветеранката в бранша обяви, че се оттегля.
Дана Весполи
razlichno.com - Actresses (5)
Тя се снима във филми от 2006 година, но не редовно. Въпреки това вече има няколко номинации за наградите на AVN и Xbiz.
Бони Ротън
razlichno.com - Actresses (12)
Ротън има малко по-различен вид от останалите актриси. Тя има 30 татуировки, като надпис „Мъртвите момичета не плачат“ на корема. Има репутацията на кралица на аналните сцени.
Алия Лов
razlichno.com - Actresses (1)

Започва кариерата си като момиче, правещо стриптийз пред уебкамера, с което е подпомагала бюджета си на… учителка в детска градина.
Дани Даниелс
razlichno.com - Actresses (3)

Тя е в класацията за най – добра актриса в бранша за втора поредна година, а в бизнеса от едва три. Тази година е номинирана за 16 награди на AVN.

Шанел Престън
razlichno.com - Actresses (6)
Тя е на 29 години и е от Аляска. Снима се във филми за възрастни  от пет години.
Аника Албрайт
razlichno.com - Actresses (8)
Това е 4-та година в бизнеса за нея. Започнала е кариерата си като фотомодел, но се прехвърля в порното. Класират я сред 10-те порно звезди, които могат да станат следващата Джена Джеймисън.
Аса Акира
razlichno.com - Actresses (11)

Тя е вече за 4-та година в класацията на CNBC. Тази година издаде кнга – “Insatiable: Porn — A Love Story.
(Visited 705 times, 1 visits today)